Burn-out

Uitgeput is hoe je je voelt. Je kunt het niet meer opbrengen om naar je werk te gaan en weer in dezelfde sfeer aan de slag te moeten gaan. Weer dezelfde hoge verwachtingen, dezelfde teleurstellingen en frustraties.

Je bent ver over je eigen grenzen heen gegaan, waardoor je leeg bent geraakt, op bent gebrand. Het is tijd om pas op de plaats te maken en even aan jezelf te denken, want op de langere termijn houd je dit niet vol. Maar hoe doe je dat? Wat te doen met al die negatieve emoties: boosheid, frustratie, faal-gevoelens, teleurstelling?

Herstellen van een burn-out is vaak een lang proces, en een proces wat moeilijk is om helemaal zelfstandig te doorlopen. Er is veel gebeurd, ergens ben je jezelf uit het oog verloren en dit moet stap voor stap hersteld worden. Ik kan je hierbij helpen.

Samen kijken we eerst naar wat er allemaal is gebeurd dat je tot dit punt bent gekomen. Welke situaties op je werk en/of privé situatie hebben hier een bijdrage aan geleverd? Zijn er ook dingen in je persoonlijkheid waardoor je wat sneller de neiging hebt om jezelf uit het oog te verliezen en over je eigen grenzen heen te gaan? Vervolgens gaan we kijken, hoe je de emmer, die nu helemaal leeg is, langzaam weer kan vullen en deze in de toekomst ook gevuld kan houden.

Want van een burn-out kun je helemaal herstellen, en er zelfs sterker uitkomen. Daarbij help ik je graag.