Testimonials

Jedidja heeft mij geleerd om positiever naar mezelf en mijn leven te kijken. Ik ben altijd een onzekere doemdenker geweest die zichzelf naar beneden haalt. Jedidja heeft mij door middel van voorbeelden en opdrachtjes laten inzien dat het ook heel anders kan. Ik ben haar hier heel erg dankbaar voor.

Abdel

Ik had nooit gedacht een psycholoog nodig te hebben en was in het begin bang dat het “zweverig” zou zijn. Maar Jedidja is een nuchtere vrouw die in korte tijd overzicht heeft in jouw problemen en je op een prettige, directe manier laat inzien waar de kern van je probleem zit en je handvaten geeft om zelfstandig verder te kunnen. Toen ik bij haar kwam, was ik totaal mijzelf niet meer, onrustig, onzeker over zaken, verdrietig en zag alles zwaar in. Nu voel ik mij zo goed, rustig en sterk en zo heb ik mij heel lang niet gevoeld. Ik ben ontzettend blij dat ik Jedidja als psycholoog heb gevonden.

Lillian

Jedidja heeft uitstekende vaardigheden als psycholoog. Ze is begripvol, geduldig en steunend, maar ook goed in staat om cliënten op hun kracht aan te spreken. Ze is uiterst vakbekwaam en zowel inhoudelijk als organisatorisch een zeer kwalitatieve en gewaardeerde collega. Ik kan een ieder aanmoedigen hulp te zoeken bij Psychologiepraktijk Borkent.

Gerard Swinkels, GZ-psycholoog, voormalig collega

Jedidja heeft mij geholpen om weer los te komen vanuit een situatie waarin ik vast zat. Door haar vriendelijkheid en gedegen hulp ben ik er stap voor stap weer bovenop gekomen. Ze helpt je echt om met een andere blik naar je omstandigheden te kijken. Ze neemt je serieus, en weet zich te richten op wat echt de kern van het probleem is. De sessies die ik heb gehad hebben mij veel verder gebracht dan ik zelf had kunnen bedenken.

Lucinda Turk